eenvoudig interieur via stylefiles

eenvoudig interieur via stylefiles

Je interieur drastisch veranderen en duur aankleden is er in deze tijd even niet bij. We willen gezellig wonen, maar dan wel voor een redelijke prijs. Hoe kun je geld besparen in je interieur?

vintage meubelen idee van

vintage meubelen naar een idee van alvhemmakleri

1. tweede hands meubelen

Je wilt graag jarenlang van je meubels genieten en daarom lijkt de koop van een nieuw meubel een goed idee. Hij is op de juiste maat, in de juiste kleur en helemaal fris. Maar soms kun je ook mooie meubelen vinden op andere plekken. Tweedehands meubelen zijn vaak nog van goede kwaliteit en gaan nog jaren mee. Dus waarom zou je niet gaan zoeken in de kringloopwinkels, vintage winkels en internet..

knap je meubel op met bv behang idee via welke

knap je meubel op met bv behang idee via welke

2. pimp je meubels

Als je uitgekeken bent op je meubels, kun je ze nog best een keer opknappen en er een eyecatcher van maken. Denk aan een likje verf of het  opschuren en verf-vrij maken. Geef ze een nieuw stofje, beplak ze met stickers of een leuk behangetje. Niet alleen bespaar je veel geld, maar is het vaak ook een erg leuk klusje om te doen.
Hou je van de meubelen van ikea, maar wil je er een eigen twist aangeven, dan moet je beslist deze 6 tips even doornemen!

kast van oude appelkistjes idee via welke

kast van oude appelkistjes idee via welke

3. maak je eigen meubels

Wie wel van experimenteren houdt, kan zelf zijn meubels maken. Zo kun je pallets prima gebruiken als bed frame of loungebank. Of haal ze uit elkaar en maak er een bureau of nachtkastje. Dit is een prima idee voor wie even geen geld voor nieuwe meubels heeft. En misschien ben je er zo blij mee, dat je ze nog lang in huis houdt…. Kijk voor meer ideetjes op mijn pinterest-bord recycle.

besparen

pimp  goedkope meubelen, koop bv via vouchercloud

4. koop koopjes

Probeer een koopje op de kop te tikken. Er zijn veel zaken waar je voor weinig geld goede meubels kunt kopen. Wil je helemaal op de hoogte zijn van leuke aanbiedingen dan kun je kijken op de site van vouchercloud. Daar zijn aanbiedingen genoeg. Deze kun je prima naar eigen smaak aanpassen en heb je iets wat niemand anders heeft!

een boekenkast van een ladder via eenigwonen

een boekenkast van een ladder via eenigwonen

5. inspiratie

Er zijn veel sites waar je leuke ideetjes kunt opdoen, op dit moment is pinterest de grootste inspiratiebron. Vind je het zelf lastig om keuzes te maken of de juiste weg op internet te vinden, vraag dan advies aan een interieurstylist. Dit kost geld, maar bespaart vaak ook veel geld, hier kun je daar meer over lezen…