verschillende letters A via antagonist

verschillende letters A via antagonist

De trends voor cijfers en letters is nog lang verdwenen uit het interieur. Logisch want mensen kijken en maken graag letters, cijfers en andere tekens. We lezen veel, vertellen elkaar graag verhalen of lieve spreuken. En.. vinden we lezen niets aan, dan is het toch mooi om naar de vormen van de tekens te kijken.

Hier een zestal tips om je huis op te vrolijken met grafische prints:

tip 1: Koop meubilair met letters

een letterkast met lades van home affair

een letterkast met lades van home affair

Koop een leuk meubel met letters erop. Deze kast heeft bijvoorbeeld lades waar de letters uitgesneden zijn… Je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag met een tweedehands kast.

tip 2: Neem een behang met mooie letters

een schoolbord van mr perswall

een behang van mr perswall

Kies een behang met grafische prints en plak deze op je muur, een echt statement. Er zijn veel varianten te vinden in behang of fotobehang. Maar, je kunt ook bijvoorbeeld zelf een groot krijtbord maken en er letters of cijfers op schrijven. Kijk maar eens hier en hier voor wat ideetjes.

tip 3: Hang mooie exemplaren op

mooie ornamenten voor aan de wand

mooie ornamenten van VT wonen voor aan de wand

Verzamel een mooie exemplaren van letters, cijfers en andere tekens en hang dit op een mooi plekje bij elkaar.

tip 4: Hang en mooie banner op

een DIY woordbanner via ingthings

een DIY woordbanner via ingthings

Je kunt al een hele woordbanners kopen, je kunt je eigen zin samenstellen, kijk maar eens op een eerder bericht hierover. Of je kunt, zoals Ingrid, zelf een woordbanner maken.

tip 5: accessoires met grafische prints

kussens met prints via house doctor

kussens met prints via house doctor

Schaf accessoires aan met prints. Er zijn vele kussens, plaids, kaarsen, stoffen enzovoort met een leuke print erop. Je kunt ze dan gezellig bij elkaar leggen of zetten.

tip 6: Maak een poster met een print

DIY poster met een quote via how about orange

DIY poster met een quote via how about orange

Maak of koop een poster met een print erop. Je kunt vele posters kopen via webwinkels, maar je kunt het ook zelf maken. In de foto hierboven zie je hoe je iets leuks kunt maken door letters uit te snijden. Maar.. je kunt ook zelf een quote borduren, kijk maar eens naar het idee wat ik bedacht heb.

Kortom: wil je wat meer prints in je huis, dan kun je met deze tips wel aan de slag. Hou je ook erg van letter-spelletjes dan kun je misschien wel een magnetische scrabble maken, hier vind je het zelfmaakidee dat ik bedacht heb. Voor andere zelfmaakideetjes kun je nog inspiratie opdoen op mijn pinterestbord.