free printable kalender 2014

een vrolijke kalender van design is yay!

Zoals ik al schreef vind ik januari een beetje een saaie maand. De kerstversiering eruit en dus een lege plek ervoor terug. Ik heb in de winter vaak geen zin om de hele boel om te gooien en te klussen. Dat past beter bij een zonnig weertje. Kortom: in januari ben ik vaak op zoek naar leuke woonaccessoires en ideetjes voor op de wand. Het beste pas natuurlijk een nieuwe kalender. Een nieuw jaar, dus een nieuwe kalender. Ik vind het gewoon een leuke sport om zelf iets te maken of te gebruiken van een ander…. (een echte Hollander: dus… altijd op zoek naar gratis of voor niks). Ach, ik hoef me niet schuldig te voelen… velen met mij… denk ik dan maar. Hoe is dat bij jullie?

Wil je nog leuke ideetjes voor een kalender, kijk dan eens naar de verzameling kalenders die ik vorig jaar heb verzameld… En neem een kijkje  op mijn pinterest-bord ‘free printables’, daar kun je nog meer leuke gratis te downloaden bestandjes vinden die je kunt printen en gebruiken.
Mocht je een kalender hebben geprint en hebben opgehangen, dan vind ik het leuk als je mij hiervan een foto stuurt… Ik plak hem hieronder… Doen hoor!

een mooie free printable kalender 2014 van oh the lovely things

een mooie free printable kalender 2014 van oh the lovely things

een uilenkalender naar eigen smaak samen te stellen van My Owl Barn

een uilenkalender naar eigen smaak samen te stellen van My Owl Barn

 

3d kalender

een heuse 3d kalender via canon

een mood kalender om je gemoed van 2014 bij te houden via fun.kyti.me

een mood kalender om je gemoed van 2014 bij te houden via fun.kyti.me

een inpak-kalender... kun je je kadootjes ermee inpakken via Jessica Nielsen

een inpak-kalender… kun je je kadootjes ermee inpakken via Jessica Nielsen

free printable kawai kokeshi mini kalender via creative mama

free printable kawai kokeshi mini kalender via creative mama

een bureau kalender in een cd doosje via create craft love

een free printable DIY bureau kalender in een cd doosje via create craft love

een vrolijke kalender van little house on the corner

een vrolijke kalender van little house on the corner

een mooi geilustreerde kalender van Maeve Parker

een mooi geilustreerde kalender van Maeve Parker

wil je zelf een kalender maken... dan vind je hier een basis-print via Stasia Burrington

wil je zelf een kalender maken… dan vind je hier een basis-print via Stasia Burrington