wonen

hoe wonen mag zijn…

Ik ♥ van wonen. Wonen betekent volgens wikipedia ‘het permanent op 1 vaste plek leven’. Voor iedereen is deze plek anders, jouw huis kan een flat zijn, of een paleis, of een caravan, of een rijtjeshuis, of een 2-onder-1-kapper, of… vul maar in. Voor mij is wonen vooral: een plek waar je je thuis voelt. Fijn wonen is belangrijk, want thuis is de plek waar je je echt kunt ontspannen. Daar helpen een paar zaken aan mee:

wonen en kleur....

wonen en kleur….

Ik ♥ van wonen en kleur

Kleuren werken sterk en beïnvloeden je emoties. Ik heb een stuk geschreven over de psychologie van kleur in je interieur om goed in kaart te brengen welke kleuren welk effect heeft. Je kunt dit namelijk inzetten en op deze manier een kleur kiezen. Veel bedrijven doen dit uiteraard met hun reclameboodschap. In ieder geval hou ik van kleur en zet ik het graag in om mensen te helpen bij het kiezen van een kleur.

wonen

wonen en sfeer

Ik ♥ van wonen en sfeer

Van je huis een thuis maken betekent dat je een goede sfeer wilt neerzetten. Dat doe je door kleur toe te voegen en je te omringen met mooie spullen. Als je fijne woonaccessoires hebt gevonden is het het leukste als je ze groepeert en een mooie opstelling van maakt. Op deze manier kun je met dezelfde accesooires steeeds een andere sfeer neerzetten. Je kunt ze eenvoudig van kleur veranderen en er zelf iets bij te maken. Op mijn blog vind je een paar leuke DIY ideetjes.

wonen en gezondheid

wonen en gezondheid

Ik ♥ van wonen en gezondheid

Je gezondheid speelt een belangrijke rol om je prettig te voelen. Om je huis gezond te houden kun je een paar dingen doen. Hou de lucht in je huis fris, ventileer goed en zorg voor genoeg planten. Lees er meer over in de fijnste kamerplanten voor thuis. Verder is het belangrijk om je huis opgeruimd en netjes te houden. Zo blijft er genoeg ruimte over in je huis en in je hoofd!

maak van je huis een thuis!

maak van je huis een thuis!

Kortom… ik hou van wonen en hoop via mijn blog je te inspireren om van je huis een thuis te maken. In de zoekbalk links kun je allerlei zoekwoorden invoeren en kun je zo veel informatie verzamelen, er is genoeg te lezen! Hou je meer van beelden… kijk dan eens voor inspiratie rond op mijn pinterest borden.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren